Hyppää sisältöön

Tapahtumat ja koulutukset

Kotoutumisen osaamiskeskus järjestää koulutuksia, seminaareja, webinaareja ja muita tapahtumia sekä osallistuu erilaisiin koulutuksiin ja tapahtumiin. Koulutukset ja tapahtumat -sivuilla julkaistaan lisätietoja osaamiskeskuksen koulutuksista ja tapahtumista sekä tietoa yhteistyökumppanien ja sidosryhmien tapahtumista.

Kotoutumisen osaamiskeskuksen ja yhteistyökumppaneiden järjestämistä tilaisuuksista voidaan jakaa materiaaleja ja tallenteita esiintyjien luvalla. Tilaisuuksien tallenteet tai koosteet julkaisemme osaamiskeskuksen YouTube-kanavalla, jos ne täyttävät saavutettavuusvaatimukset.

Esitysmateriaaleja julkaisemme osaamiskeskuksen SlideShare-tilillä. 

Kotoutumisen osaamiskeskus YouTubessa

Kotoutumisen osaamiskeskus SlideSharessa

Tarjoa tapahtumaa julkaistavaksi sivuilla

Voit tarjota kotoutumiseen tai pakolaisten vastaanottoon liittyvää tapahtumaa tai koulutusta julkaistavaksi kotoutuminen.fi:n tapahtumasivuilla. Lähetä vinkki tapahtumasta osoitteeseen: kotoutumisenosaamiskeskus(at)tem.fi.

Tapahtumat ja koronavirus

Tarkista koronavirustilanteessa, järjestetäänkö tapahtuma verkossa, onko tapahtuma siirretty verkkoon vai onko tapahtuma peruttu kokonaan. Jos järjestät tapahtuman, seuraa alueesi suosituksia tapahtumajärjestelyissä. Voit tarkistaa tapahtumajärjestämiseen liittyvät koronasuositukset aluehallintoviraston verkkosivuilta.

Valtakunnallinen vastaanottotoiminnan ja kotoutumisen tuen järjestöverkosto järjestää maanantaina 7.6. tulevaisuustyöpajan yhdessä Sitran kanssa. Työpajassa pohditaan tulevaisuuden isoja muutoksia, toivottuja tulevaisuuksia ja vaikuttamiskeinoja.

Suomen Pakolaisapu järjestää tiistaina 15.6. webinaarin kotoutumistyötä tekevien järjestöjen verkostoitumisesta ja yhteistyöstä. Tilaisuudessa puhuvat Kotoutumisen osaamiskeskuksen Varpu Taarna, Suomen Pakolaisavun Katja Mannerström ja Vantaan kaupungin monikulttuurisuusasiain päällikkö Hannela Lautiola.

Hämeen ELY-keskus järjestää Kansainvälistä osaamista Hämeeseen -webinaarin 15.6. klo 11.45 alkaen. Webinaarissa käsitellään Talent Boost -toimintaohjelman painopisteitä käytännönläheisellä tavalla Hämeen alueen näkökulmasta.

Migration institute of Finland (MF) organizes Complementary pathways and migration policy -webinar and expert panel as a part of World refugee day 2021 on 18th of June. The event has multiple speakers, expert panel and time for discussion.